Diós kifli II
4 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 25 dkg vaj
- 25 dkg liszt
- 1 evőkanál cukor
- kevés só
- 4 tojássárgája
töltelék
- 50 dkg dió
- 4 tojásfehérje
- citromhéj
- cukor
Elkészítés
Összegyúrjuk a puha vajat a liszttel, a cukorral, a sóval és a tojás sárgával összegyúrjuk, kinyújtjuk és úgy mint a vajas tésztát, pihenni hagyjuk, háromszori kinyújtással. Kis kifliket formálunk és a töltelékkel megtöltjük. Porcukorral meghintjük, mielőtt tálalni akarjuk. Melegen nagyon finom.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.